
ဒီအေၾကာ္သုပ္က သူငယ္ခ်င္းအိမ္က လုပ္ေကြ်းလိုက္ၿပီးေနာက္ ခင္ပြန္းသည္ က ခဏခဏ စားခ်င္တယ္ ဂ်ီက်လြန္းလို႕ လုပ္ေကြ်းျဖစ္တယ္။
ပဲဟင္းရည္၊ ပူစီနံ (မရရင္ေတာ့) နံနံပင္ေပါ့၊ ေဂၚပီေလးပါးပါးလီွး၊ အခ်ည္အတြက္ သံပုရာသီး၊ ငရုပ္သီးစိမ္ေလးပါးပါးလွီး၊ ျမင္းစားပဲျပဳပ္၊ ဆမူစာေၾကာ္ နဲ႕ ေကာ္ျပန္႕ေၾကာ္။
အားလံုးသင့္သလိုေရာထည့္ၿပီးသံုးေဆာင္ႏုိင္ပါတယ္။


အဆင့္သင့္ေၾကာ္ရုံ လုပ္ၿပီးသား ဆမူစာနဲ႔ေကာ္ျပန္႔ ကုိ "NTUC" က၀ယ္ပါတယ္။

အိမ္နားကေစ်းေလးက ျမင္းစားပဲလို႕ပဲသိတယ္။ ဘယ္လိုေခၚသည္မသိ။ အဲဒါေလးကို ဆားေလး နည္းနည္းထည့္ ျပဳပ္ပါတယ္။


ေကာ္ျပန္႔ေလးကို ဇကာေလးထဲထည္႔ၿပီး ေအာက္ကေရေႏြးေငြ႕ေလးေပးၿပီးပူလုိက္ပါတယ္။
ဒါဆိုရင္ေတာ႔ ေကာ္ျပန္႕စိမ္းေလး အခ်ဥ္ရည္ေလးထည္႔ၿပီးသံုးေဆာင္ႏုိင္ပါၿပီ။

ဆမူစာနဲ႕ေကာ္ျပန္႕ ကိုမီးေအးေအးေလးနဲ႕ ေၾကာ္ပါ။

ပဲဟင္းရည္အတြက္ေတာ့ အလြယ္ေလးပဲလုပ္လိုက္တယ္၊ ပဲမွဳန္႔ကိုအရည္ေဖ်ာ္ၿပီးတည္ အားလူးေလးေတြစိပ္ၿပီးထည့္ အားလူးျမန္ျမန္ႏူးေအာင္ ဆားနဲ႕နယ္ထားၿပီးထည့္ပါ။

1 comment:
yay!! ၀ါးတီး... :P
Post a Comment